Mediteren

8 mei 2021 - 09:30
Heerlen
Workshop mediteren
Geef jezelf een blijvende positieve investering in jezelf.

Mediteren, je hoort het vaker. Wie weet wat mediteren is zegt het woord concentratie. Focus!

Ik zie vaker dat de termen voor de oefeningen meditatie, hypnose, mindfulness en ontspanning voor hetzelfde gebruikt worden. Er worden echter verschillende technieken gebruikt. Wel hebben ze hetzelfde doel. Het doel bewustwording met als resultaat welbevinden, en positieve effecten zoals ontspanning, rust en vrede.

Meditatie is een oefening die concentratie vergt, uithoudingsvermogen en herhaling nodig heeft als je deze positieve effecten wilt bereiken. Het vraagt ook om acceptatie en kan confronterend zijn. En daarom is het goed als je de fijne kneepjes van meditatie leert, zodat je zelf aan de slag kunt gaan. Door het volgen van deze workshop leer jij mediteren vol te houden. Omdat ik jou leer en begeleid hoe je kunt omgaan met de emoties, gedachten en gevoelens die meditatie met zich mee kan brengen.

In deze leuke, ontspannende en gezellige workshop komen verschillende meditatietechnieken aan bod. Ik leer jou objectieve en subjectieve meditaties. Waar ademhaling, visualisatie en gebruik van zintuigen aan bod komen. Ik laat jou het verschil voelen tussen de oefeningen meditatie, ontspanning, hypnose en mindfulness.

Deze oefeningen kun jij altijd in je leven toepassen. Dit energetisch werk is voor jong en oud. En na genoeg oefening en kennis kun jij deze verschillende vaardigheden doorgeven aan je vrienden en familie, collega’s of cliënten.

Reserveer nu. Er is maar plek voor 6 personen.

P.s. Neem een badhanddoek en een notitieboekje mee.

8 mei 2021 van 9.00u tot 12.30u

Inloop 9.00u

Workshop 9.30 – 12.30u inclusief 15 minuten pauze

12.00u afsluiting en tijd voor uitwisseling van ervaringen.

Prixie Magic Yoga Heerlen, Oliemolenstraat 60, 6416CB Heerlen.

Aanmelden via de agenda www.deverrijker.nl of bel 0618654456

Maximale groepsgrote 6 personen.

Kosten €45.-

 
Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.